Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2009 07:30 - All That Jazz
Автор: gothic Категория: Музика   
Прочетен: 703 Коментари: 0 Гласове:
2



FRANK MORGAN - алт сакс

image

23.12.1933 - 14.12.2007, Минеаполис

Дискография:

Night in the Life (2007)
Reflections (2006)
Raising the Standard (2005)
City Nights (2004)
Bop (with Rodney Kendrick) (1997)
Love, Lost and Found (1995)
Mood Indigo (1989)
Listen to the Dawn (1994)
You Must Believe In Spring (1992)
A Lovesome Thing (1991)
Yardbird Suite (1988)
Major Changes (1987)
Lament (1987)
Double Image (with George Cables) (1986)
Easy Living (1985)
Frank Morgan (1955)

http://en.wikipedia.org/wiki/Frank_Morgan_(musician)






Гласувай:
2
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gothic
Категория: Музика
Прочетен: 11693113
Постинги: 12171
Коментари: 12482
Гласове: 42693
Календар
«  Ноември, 2018  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930